Home arrow Montenegrinere i DK arrow Montenegrinere i DK
Montenegrinere i DK
Kontakt til ambasaden Udskriv
fredag, 16 juli 2010

Montenegro.DK har planer om at gennemføre en række interviews med kendte personligheder i Montenegro. Disse interviews vil blive foretaget hen over sommeren og efteråret  2010 - og vil blive en del af vores fremtidige koncept.

Et af de første interviews vil blive med den montenegrinske ambassadør i Danmark, hr. Nikola Ciko, som til dagligt bor i Tivat. Som en ekstra service til vores læsere vil vi gerne tilbyde at formidle jeres spørgsmål til ambasadøren, som så vil blive offentliggjort her på sitet. Skriv på kontakt

Da ambassaden ikke har nogle kontorer i Danmark pt., har vi som en service til vores læsere og andre interesserede, besluttet at være en formidler af information fra ambassaden, men også give mulighed for at komme i kontakt med ambassaden gennem vores hjemmeside. Hvis du har et spørgsmål til ambassaden så kontakt os venligst via e-mail på: .

 
Lekic udtaget til Ligalandsholdet Udskriv
onsdag, 20 januar 2010

Michael Lumb skifter fra AGF til Zenit Sankt Petersborg, hvorfor han mandag eftermiddag meldte afbud til Ligalandsholdets træningstur til Thailand med afrejse senere mandag aften. Derfor er Silkeborg-angriberen Rajko Lekic blevet indkaldt til Ligalandsholdet.

Ls videre...
 
Maja Savic overvejer at blive i Danmark Udskriv
lrdag, 07 november 2009

Savic overvejer permanent ophold i Danmark
07. nov. 2009 14.46 Liga kvinder


Maja Savic skiftede i 2004 til Slagelse fra Buducnost i hjemlandet Montenegro, og skiftet til dansk håndbold har været en sportslig succes for en af verdens bedste venstrefløje. Hun optræder i dag med stor succes for FCK Håndbold - men også uden for banen er Savic faldet ualmindelig godt til:

- Jeg har min familie med herop, og min datter er en rigtig dansk pige, som taler perfekt dansk, og Danmark er ligesom blevet mit andet land, siger Savic til DR Sporten.

Ls videre...
 
Kendte montenegrinere Udskriv
fredag, 23 oktober 2009

Selvom Montenegro er et land med kun 650.000 indbyggere, er de rimeligt godt repræsenteret i den danske befolkning og kulturscene. Nogle af dem er blevet både verdens- og danskkendte. Du har sikkert hørt om:

Bojana Popovic, verdens bedste håndboldspiller
Dejan Cukic, skuespiller
Rajko Lekic, fodboldspiller

Se hele listen...

Ls videre...
 
Ambassade i Danmark Udskriv
sndag, 16 november 2008

På mandag bliver den første montenegrinske ambassadør, ved et officielt møde hos dronning Magrethe, akkrediteret i Danmark. Derved bliver hr. Nikola Ciko den første montenegrinske ambassadør nogensinde, der får den fornemme post at repræsentere Montenegros regering i Danmark.

Dette er ikke den første kontakt som ambassadøren har med Danmark. I midten af firserne var Nikola Ciko direktør for det daværende Jugoslaviens turistråd i København. Han taler dansk og fortæller at han har set frem til at vende tilbage til Danmark. Hans karriere har primært været indenfor turistsektoren, men har i de sidste år været i diplomatiet, senest som montenegrinsk ambassadør i Østrig.

Ls videre...
 

Related Items

RocketTheme Joomla Templates