Home
Parkering dyrere end overnatning Udskriv
fredag, 16 juli 2010

Finanskrisen har også sat sit præg på priserne af overnatning i Montenegro, hvor man i dag kan finde overnatning for 20 euro pr. nat. Det står dog i kontrast til parkering, strandafgift og udlejning af strandstole og parasoller - hvor priserne ikke har ændret sig. I realiteten kan en strandtur koste mere end overnatningen.

Et priseksempel kunne være 5 euro for parkering (som i realiteten kunne være en støvet græsplæne), hvor der ikke er nogen garanti for at bilen er der når du kommer tilbage. På stranden skal du betale 12-15 euro for en strandstol og en parasol. Dvs. ca. 22 euro for blot at bruge stranden - for én person vel at mærke.

Man kan dog gøre det billigere ved at gå til stranden eller tage bussen, tage sin egen parasol og i stedet for strandstolen kan man tage et håndklæde med. Men hvis man er familiefar med en familie med 3 børn, bør man tage brokbæltet på da man nok skal være forberedt på at være pakæsel 2 gange om dagen i hele "ferien".

Strandene i Montenegro forpagtes normalt af privatpersoner og de fastsætter priserner på deres services. Det samme gælder for parkeringspladserne. I Kotor by koster parkeringen ca. 1,5 euro i timen, hvilket betyder at man for 8 timer betaler ca. 90 danske kroner. Husk at lægge det beløb til  til hvis I f.eks. lejer en bil i Montenegro.

 
< Forrige   Nste >