Home
RyanAir til Montenegro Udskriv
sndag, 31 juli 2011

Den montenegrinske minister for bæredygtig udvikling og turisme, Predrag Sekulić, har bebudet, at lavprisselskabet Ryanair er rede til at starte flyruter til både Podgorica og Tivat til september. Udover Ryanair, forhandler den montenegrinske regering med både easyJet og Wizz Air. Kun Ryanair er dog parat til at påbegynde flyruter i 2011. EasyJet og Wizz Air er på den anden side interesseret i at starte ruter til Montenegro, men kun fra 2012.

Dog bliver der ingen flyruter fra Købehavn eller Skandinavien - Ryanair starter med ruter fra London og Glasgow, til både Podgorica og Tivat.

 De nye lavprisruter vil vise sig problematiske for det gældsplagede Montenegro Airlines som har modsat sig forhandlingerne mellem regeringen og lavprisselskaberne. Montenegro Airlines' CEO har tidligere oplyst, at lave omkostninger flyselskaber vil operere i sommersæsonen og tage passagerer væk fra Montenegro Airlines på ruter luftfartsselskabet har plejet hele året. Om sommeren driver Montenegro Airlines 3 flyvninger pr. uge fra Podgorica til London Gatwick lufthavn.
 
< Forrige   Nste >

Related Items